Betalen:

iDeal
U kunt klanten met een Nederlandse bankrekening via iDEAL laten betalen. Via iDEAL kunnen klanten bij alle grote banken in Nederland via internetbankieren hun bestelling betalen in uw webwinkel.

Paypal
Klanten kunnen ook met PayPal betalen in uw webwinkel. De betaling kan door uw klant via tegoed op eenPayPal account worden betaald, maar ook via een creditcard. Paypal is zeer populair in het buitenland, deze betaalmethode is dus een geschikte oplossing als u uw producten wilt leveren aan buitenlandse klanten.

Bancontact / Mister Cash
MisterCash is een betaalsysteem gebruikt in België. Met behulp van een PIN code kunnen eenvoudig online betalingen worden verricht, vergelijkbaar met iDEAL en Paypal.

Sofort
Sofort banking / DIRECTebanking betaling

Provider
Uw betaling zal worden uitgevoerd via Targetpay.com. Targetpay is de provider die het voor u mogelijk maakt om te kunnen betalen op onze en andere websites.

----------------

Verzenden
Glyt International BV verzend pakketten met Post NL, Bpost en GLS. De afzender die ook in uw track en trace email bekend zal zijn is GLI.

----------------

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@potenz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
Potenz kan enkel geretourneerd worden wanneer de verpakking ongeopend is. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Wanneer de klant Potenz heeft geretourneerd zal er getoetst worden of het product kan worden aangenomen als 'succesvol retour'. Hierna zal de terugbetaling plaatsvinden.

Identiteit ondernemer

Glyt International BV
Looskade 20
6041 LE Roermond

KVK nummer: 58044108
VAT nummer: NL 158903894 B02

https://www.potenz.nl