Ingrediënten Erectiepil Potenz:
Vanuit de hele wereld worden de beste ingrediënten verzameld om uiteindelijk in Nederland de productie te laten starten voor Potenz. Siberische Ginseng en Maca zijn de twee hoofdingrediënten waarop Potenz op gebaseerd is. Lees hieronder de volledige ingrediëntenlijst:

Ginseng 100 mg
Maca 120 mg
Zinc 50 mg
Rhodeola Rosea 30 mg
Moringa Oleifeira 50 mg
Tribulus Terrestris 150 mg   
Microcrystalline Cellulose (Vulmiddel) 

Productie:
Produceren doen wij als Nederlands bedrijf gewoon in Nederland. Dit levert een kwalitatief hoogstaand product op dat onder hoge eisen is geproduceerd. Potenz wordt geproduceerd onder HACCP normen. De afkorting HACCP staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. Dit is een controle systeem dat toezicht houdt op bedrijven die zich bezighoudt met het verwerken, produceren, verpakken, vervoer en distributie van levensmiddelen.

Herkomst ingrediënten erectiepil Potenz:
Om het libido, de zin naar seks en natuurlijk het belangrijkste, de erectie van de man, op te laten wekken is er flink wat nodig om dat ook daadwerkelijk te laten gebeuren. Een aantal ingrediënten die verwerkt zitten in erectiepil Potenz zou u ook bij de plaatselijke drogist kunnen kopen. Het effect zal echter totaal anders zijn. De reden hiervan is de concentratie en de herkomst van de ingrediënten. Om erectiepil Potenz goed te laten werken hebben wij hoogwaardige ingrediënten nodig die een hoge concentratie hebben. In sommige gevallen wel 500 keer hoger dan een 'ingrediënt' wat te koop is bij uw plaatselijke drogist. Uiteindelijk is dat alleen te realiseren wanneer we inkopen doen bij de bron en het land van herkomst van het ingrediënt. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de ingrediënten van erectiepil Potenz en de herkomst ervan.

Ginseng:
Herkomst: China
Gingeng is het enige ingrediënt dat wij uit China importeren. Het was een enorme zoektocht om de juiste kwaliteit te vinden omdat er enorm veel mindere kwaliteiten Ginseng op de markt verkocht worden. Uiteindelijk kwamen wij uit bij een Ginseng boer in het hart van China. Na diverse tests konden we niet anders dan deze ginseng verwerken in Potenz. Ginseng zorgt at het uithoudingsvermogen omhoog gaat, de zin naar seks toeneemt en u zich vitaler voelt. Al met al dus prima voordelen.

Maca:
Herkomst: Peru
Peru is helemaal hot als het aankomt op Maca. Alleen hier groeit de beste soort van de hoogste kwaliteit. Hoog in het Andes gebergte zitten de wortels van Maca te rijpen voor de oogst. Maca staat al eeuwen bekend bij de lokale bevolking als Viagra van de Andes. Het heeft een libidoverhogende werking en zorgt dat de zwellichamen in uw penis verbreden. Hierdoor stroomt er meer bloed naar uw penis die uiteindelijk zorgt voor een stevigere erectie.

Rhodeola Rosea:
Herkomst: Spanje
Het enige ingredient uit Europa dat verwerkt zit in erectiepil Potenz. Maar buiten dat feit is het wel een enorm belangrijk ingredient. Rhodeola Rosea zorgt voor een ideale balans tussen Maca, Ginseng en Tribulus Terrestris. Het heeft zowel een energieke en rustgevende functie. De ingredienten van een erectiepil hoeven niet altijd en alleen maar knallers te zijn. Rhodeola Rosea is hiervan een perfect voorbeeld en zorgt met haar werking dat alle producten en uw lichaam in balans blijven.

Tribulus Terrestris:
Herkomst: Thailand
Tribulus terrestris is een plant afkomstig uit de warme en tropische regio’s van Europa, Zuid-Azië, Afrika en Australië. Extracten van deze planten worden gebruikt om tribulus terrestris supplementen te produceren of te verwerken in andere stimulerende middelen/producten. 


Microcrystalline Cellulose (Vulmiddel)