Potenz 1 verpakking

€39,95
Prijs in spaarpunten: 500
Model: 001-2521
Spaarpunten: 50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Erectiepil Potenz is een revolutionaire erectiepil die sinds 2009 verkocht wordt op de Europese markt. De ontwikkelde formule zit verwerkt in een capsule van 500 mg en herbergt diverse ingrediënten die uw seksuele drang, libido en uw erectie stimuleren. Erectiepil Potenz zal binnen 6 a 8 uur haar werk gaan doen, werkt 24 tot 36 uur, is 100% natuurlijk en toegestaan binnen de normen van de EU.  Erectiepil Potenz spreekt een grote doelgroep aan. Van mannen met erectieproblemen tot personen die enkel een steuntje in de rug nodig hebben. Met Potenz bent u verzekerd van een erectie en gaat u met vertrouwen naar het moment.

Inhoud bestelling:
1 verpakking / 12 capsules.

Veiligheid:
Erectiepil Potenz krijgt regelmatig controles van De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Uit de laatste controle (Maart 2023) bleken er geen schadelijke of verboden stoffen te zitten in erectiepil Potenz.

Gebruik:
De aanbevolen dosis is 1 capsule per dag / activiteit. Best in te nemen met een glas water (250ml) minimum 2 uur na een maaltijd en best 60 minuten voor aanvang van activiteit. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Waarschuwing:
Bij gekende overgevoeligheid voor een ingrediënt het product niet gebruiken. Potenz niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen of overmatig alcoholgebruik. Erectiepil Potenz is niet aangeraden bij personen met hartproblemen, diabetici en personen met een hoge bloeddruk. Buiten het bereik houden van kinderen. Potenz koel en droog bewaren. Potenz niet gebruiken onder de leeftijd van 18 jaar. Potenz kan je gebruiken met alcohol, wel wordt geadviseerd om alcohol met mate te gebruiken. 

Disclaimer: De werking van het product is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik.

Productie:
Produceren doen wij als Nederlands bedrijf gewoon in Nederland. Dit levert een kwalitatief hoogstaand product op dat onder hoge eisen is geproduceerd. Potenz wordt geproduceerd onder HACCP normen. De afkorting HACCP staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. Dit is een controle systeem dat zorgt voor een veilige manier van produceren en verpakkingen van voedingssupplementen.

Ingrediënten:
Ginseng 100 mg
Maca 120 mg
Zinc 50 mg
Rhodeola Rosea 30 mg
Moringa Oleifera 50 mg
Tribulus Terrestris 200mg   
Microcrystalline Cellulose (Vulmiddel)

Extra informatie:
Dosering 1 capsule
Inhoud per verpakking: 12 capsules van 500mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!