Spermax

€22,50
Model: 02-5568
Beschikbaarheid: Op voorraad

Spermax zorgt voor beter en meer sperma. Door de ingrediënten die verwerkt zitten in Spermax zal u meer sperma produceren. Tevens zal de kwaliteit van het sperma beter worden. De nieuwe formule kenmerkt zich door een nog sterkere kwaliteit van ingrediënten die uw sperma beter zullen maken. De hoeveelheid en zelfs de smaak zullen geïmproviseerd worden door die ingrediënten in Spermax.

Veiligheid
Spermax krijgt regelmatig controles van De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Uit de laatste controle (Maart 2017) bleken er geen schadelijke of verboden stoffen te zitten in Spermax.

Gebruik:
De aanbevolen dosis is 1 capsule per dag. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Waarschuwing:
Bij gekende overgevoeligheid voor een ingrediënt het product niet gebruiken. Spermax niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen of overmatig alcoholgebruik. Spermax is niet aangeraden bij personen met hartproblemen, diabetici en personen met een hoge bloeddruk. Buiten het bereik houden van kinderen. Spermax koel en droog bewaren. Spermax niet gebruiken onder de leeftijd van 18 jaar. 

Disclaimer: De werking van het product is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik.

Productie:
Spermax wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Dit levert een kwalitatief hoogstaand product op dat onder hoge eisen is geproduceerd. Potenz wordt geproduceerd onder HACCP normen. De afkorting HACCP staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. Dit is een controle systeem dat t

Ingrediënten:
D Aspartic Acid 400mg
Magnesium 80mg
Zinc 6,70 mg
Vitamin D3
Selenium
Vitamin B6

Extra informatie:
Dosering: 2 capsules per dag
Inhoud per bottle: 60 capsules 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!